Betalkort med många förmåner

Kreditkortet kan tros vara det dyraste sättet att handla på, men betalar du fakturan istället för att delbetala behöver det inte vara fallet. Utan man kan faktiskt spara pengar genom ett kreditkort, och det gör du genom bonusar. Det är enligt Aftonbladet kreditkort som ger bonus som blir mest förmånligt. Vanligtvis får du 0,5 till 1 procent på köp. Handlar du för 5.000 kronor i månaden sparar du som mest 600 kronor på ett år, men många familjer handlar för större summor per månad och kan därmed spara en större summa. Har du Coops kort får du 2 % hos Coop och utvalda partners.

Betalkort med en kredit kopplad till kortet är ofta ett bra alternativ för den som behöver en buffert i sin hushållskassa. Vissa månader innebär helt enkelt fler utgifter än andra! Tänk bara på vad sommaren och en semesterresa kan innebära för hushållekonomin! Eller månader som mars och september då de allra flesta har gott om vänner och släktingar som fyller år…

Ett bra betalkort ska ge någonting mer tillbaka när du använder det. Här finns en mängd olika alternativ, alltifrån medlemsskap i Motormännen, som ger dig ett kreditkort knutet till Preem som innebär billigare bensin på dessa bensinmackar, till kreditkort där du får poäng på alla dina inköp och extra många poäng på vissa utvalda inköp, som du sedan kan använda till nöjen, resor och upplevelser etc.

Supreme Card tillhör den senare kategorin. De har två bra betal- och kreditkort som är kopplade till en mängd erbjudanden. Det rör sig om betalkort som ger känslan av kundklubb, och för många kan nog denna typ av betalkort vara riktigt lönsamma. Det gäller bara att inte låta shoppingen gå över styr. Använder man sitt betalkort just för att betala med, och hela tiden betalar sina månadsräkningar utan att låta dem gå över i krediten, så har man i denna typ av kort en bra betalform, som ger en en extra buffert, och dessutom ger en bonusar tillbaka som man kan använda till att förgylla tillvaron en smula.